Loopt u met plannen een bedrijf te starten of bent u recentelijk gestart?

juichende startende ondernemerWaarschijnlijk heeft u dan de afgelopen tijd  veel fiscale termen voorbij horen komen zoals zelfstandigen- en startersaftrek, urencriterium, KOR-regeling, factureringseisen, vervroegde afschrijvingen of modelovereenkomsten DBA.

Daarnaast is vaak één van de grootste kopzorgen het voeren van een overzichtelijke administratie. Als na verloop van tijd de inkomsten met regelmaat binnenkomen, raken veel starters in een opperbeste stemming.  Het verdiende (bruto)geld wordt enthousiast netto uitgegeven en het gevaar dreigt dat er grote belastingaanslagen in de brievenbus  vallen die niet tijdig of helemaal niet betaald kunnen worden. Gevolg is vaak dat je als startende ondernemer in ernstige betalingsproblemen komt en als heel snel na de start je onderneming moet beëindigen. Dit moet natuurlijk voorkomen worden.

Tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek ontvangt u van mij hiervoor nuttige informatie en tips voor het voeren van uw administratie. Tevens kunnen wij overleggen of  alle werkzaamheden uitbesteed worden  of dat u de boekhouding geheel of gedeeltelijk zelf doet.

Bel (079 – 203 30 43) of mail mij geheel vrijblijvend voor een gesprek. Ik kan mij voorstellen dat u overdag aan het ondernemen bent; een afspraak in de avonduren is derhalve geen enkel probleem.