Referenties

Belastingen in Rotterdam – Hendriks
Al enkele jaren maken we dankbaar gebruik van de kennis en kunde van Eric. Gewoon fantastisch als je ziet wat Eric voor je kan betekenen in de, soms ondoorgrondelijke, warboel van regels en belastingen. Wij kunnen in ieder geval niet meer zonder hem! Top!

Inkomstenbelasting in Den Haag – Stefano
Ik ben ZZP’er en Eric heeft de belastingaangiftes ingevuld. Het belangrijkste is dat hij niet alleen de aangiftes heeft ingevuld, maar ook heeft laten zien hoe de administratie op de juiste manier bij te houden. Verder heeft beste man raadzame tips en legt vragen helder uit!

Aangifte in Zoetermeer- Dans la Dressing
Hele prettige ervaring met Eric. Rustig, professioneel, zeer deskundig en zeer de investering waard!
Tot volgend jaar!

Belastingenaangifte gedaan in Leiden – Petra
We waren enorm tevreden over het bezoek van Eric! Hij heeft ons fantastisch geholpen en hij wist erg veel van belastingen! Je merkt dat hij passie heeft voor zijn vak en dat hij je graag dingen wil uitleggen. Al die jaren had ik de belastingen zelf gedaan en telkens namen wij ons voor om het eens door een professioneel iemand te laten doen, hadden we dat maar eerder gedaan want het bleek dat we een aantal jaren de zorgtoeslag waren mis gelopen waar we recht op hadden gehad. Eric is zeker aan te raden!!

Belasting hulp in Schiedam – Woermeijer
Werkelijk waar deze man is een held. Een soort tovenaar. Helder duidelijk en daadkrachtig. Een man om van te houden. Geweldig bedankt eric!

Belastingaangifte in Leiden – Eric
Vorige week kwam Eric bij ons om met de belastingaangifte te helpen. Van tevoren had ik al mail contact met Eric gehad en ik werd uitstekend en snel beantwoord. De afgesproken dag was Eric precies op tijd en hij heeft onze aangifte op een deskundige, duidelijke en vriendelijke manier. We moesten goed opletten zodat wij volgend jaar zelf de aangifte zouden kunnen vullen. Maar mooi niet!! We nemen weer contact met Eric!!! Bedankt Eric!! Ik kan nu heerlijk slapen!!

Belastingaangifte in Leiden – Cayenah
Vorige week kwam Eric ons met de belastingaangifte te helpen. Eerst hadden we mail contact waar Eric niet erg vond om alle mijn vragen te beantwoorden en dat deed ook erg snel. De afgesproken dag kwam hij naar ons huis en hij heeft ons zeer zorgvuldig, deskundig en vriendelijk geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd. We moeten goed opletten zodat bij volgend jaar zelf de aangifte konden maken. Maar dan doen we niet!!! We bellen Eric wéér voor een afspraak!. Heel erg bedankt Eric. Ik heb geen nachtmerries meer!! 😉

Hulp bij belastingaangifte in Zoetermeer – A.
Eric is gisteren langs geweest. Hij weet echt alles over belastingen. Hij neemt ruim de tijd om de aangifte in te vullen en te controleren en legt alles heel duidelijk uit. Hij zou mij helpen met de aangifte 2010, maar heeft zelfs de aangifte 2007 en 2008 voor mij ingevuld. Hij heeft mij ook verteld wat ik volgend jaar met de aangifte moet doen, zodat ik dat waarschijnlijk zelf kan. Ik ben enorm tevreden. Eric bedankt voor je hulp !!!!

Belastingaangifte in Zoetermeer – Marian
Wij zijn uiterst tevreden over Eric. Ik had een rommeltje gemaakt van onze belasting aangifte. Ik schaamde me daar best wel een beetje voor.
Eric heeft alles nagekeken en waar nodig verbeterd. En kwam met een aantal tips.
Ook gaf hij ons de tip over co-ouderschap onder bepaalde voorwaarde kan je geld terug krijgen via de belasting. Dat was een grote verrassing voor ons. Eric mag elk jaar bij ons terug komen!!!!!!

Belastingaangifte in Rijswijk – Helder
Ben erg tevreden over deze service. Heeft veel kennis in huis en neemt ruim de tijd om alle zaken goed door te spreken, uit te leggen en zorgvuldig in te vullen. Kortom, zeker aan te raden! En wat mij betreft blijf ik mijn belastingzaken in toekomst via hem regelen!

Belasting aangiftes in Leiden – M. vd Heyden
Hij is gister bij ons geweest om studiekosten in te voeren maar daarbuiten heeft hij ons ook nog geholpen voor de toeslagen en we zijn daardoor zeer tevreden erover. Hij heeft ons goed weer op weg geholpen.

Belastingaangiften teruggaaf in Zoetermeer – jeroen seldenthuis
1 woord geweldig alles is netjes geregeld. Zeer positief bedankt Eric.

Gehele administratie voor ons bedrijf in Voorburg – Sonja
Al verhuist Eric naar Timboektoe… wij gaan met hem mee!!